Labne’li Vişneli Pancake!

Kapat

Malzemeler

  • 200 gram Pınar Labne
  • 3 Yumurta
  • 1,5 Su bardağı şeker -225 gr
  • 2,5 Su bardağı süt-375 ml soğuk süt
  • 2 Su bardağı un -200 gram un
  • 1 Paket kabartma tozu
  • 1 Paket vanilya
  • ½ Çay kaşığı tuz
  • 200 Gram vişne
  • 20 Gram pudra şekeri

Yapılışı

  • Yumurtaları, Pınar Labne’yi ve şekeri bir kabın içinde karıştırın.
  • Sütü ilave edin.
  • Ardından tuzu, tarçını, kabartma tozunu, vanilyayı ve elenmiş unu da ekleyin. Pürüzsüz kıvama gelene dek iyice çırpın.
  • 20-22 cm. yuvarlak bir fırın kabını yağlayın veya kaba yağlı kağıt yerleştirin. Hamuru boşaltın.
  • Vişneleri unlayın ve silkeleyin ardından hamurun üzerine aralıklarla yerleştirin.
  • 170 Derecede 25-30 dakika pişirin. Üzerine hafifçe pudra şekeri serpiştirin. Afiyet olsun!