Pınar Labne`li Krema

Kapat

Malzemeler

  • 200 g Pınar Labne
  • 3 adet yumurtanın akı
  • 1 çay kaşığı tuz
  • ½ su bardağı toz şeker

Ayrıca;

  • 1 çay bardağı damla çikolata ve çilek

Yapılışı

  • Oda sıcaklığında bekleyen yumurta aklarını derin ve geniş bir cam kaseye alın. Tuzu ekleyip mikserin yüksek devriyle 5 dakika çırpın.
  • Katılaşıp krema kıvamına gelince şekeri azar azar ilave edip 4-5 dakika daha çırpmaya devam edin.
  • Katılaşıp kar gibi olan yumurta akına bir yandan tahta kaşık ya da spatulayla karıştırarak Pınar Labneyi ilave edin. Varsa damla çikolatayı katın.
  • Bu kremayı ister keklerinizin üzerine kaşıkla koyarak, isterseniz kaselere koyduğunuz meyvelerin üzerinde servise sunabilirsiniz.